Bloemen op maat


Over onze producten

Knisperend verse bloemen in alle soorten en maten. Maatwerk of bulkorders. Anton Spaargaren biedt altijd service op maat en heeft precies wat u zoekt.

Ons assortiment laat zich het beste omschrijven als zeer breed en diep en wordt ingekocht vanuit de hele wereld. Onze geklimatiseerde verwerkingsruimten garanderen de kwaliteit en versheid van onze producten. Inkopen zonder zorgen dus.

anton_spaargaren_onze_productenVoor de import van onze producten werken wij samen met een zusteronderneming uit de Royal Hilverda Group: Hilverda Global Sourcing. Een groot voordeel, want dit zorgt voor kortere lijnen binnen het gehele proces van aanvoer tot verwerking en logistiek. Dit komt niet alleen de kwaliteit ten goede, maar ook de prijs.

Het gehele assortiment van Anton Spaargaren vindt u in de webshop, welke constant bijgewerkt wordt met de nieuwste productfoto’s.

Wij zorgen voor ondersteuning:

U kunt gebruikmaken van onze fotodatabase, waarin de highlights van elke week op kleur, weeknummer en product gegroepeerd worden.  Zodat u het elk moment van de dag kunt bekijken: als het u past of als u het nodig heeft.

Wij zijn uw ogen en houden u scherp met de allernieuwste producten, ook via Twitter en Facebook.

 

Investeer met ons in uw bedrijf! Anton Spaargaren: your way to succes!