VACATURE JUNIOR ACCOUNTMANAGER

Ben je gemotiveerd, commercieel ingesteld én hou je van een dynamische werkomgeving? Kom dan werken bij Anton Spaargaren!

Anton Spaargaren exporteert snijbloemen, planten en decoratief groen naar 50 verschillende landen wereldwijd. Doordat het bedrijf een constante groei doormaakt en een steeds groter afzetgebied krijgt, zijn wij op zoek naar een Junior Accountmanager.

Functie

Als Junior Accountmanager is affiniteit met commercie een pré. Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van het gehele verkoopproces. Je opereert in een team van accountmanagers en bent in staat om met nieuwe ideeën en concepten ons marktaandeel verder uit te bouwen.

Je informeert de klanten telefonisch en via internet omtrent het actuele aanbod van snijbloemen. Klantbezoek behoort tot je takenpakket.

Wie ben jij?

Je bent accuraat, flexibel en commercieel ingesteld, enthousiast, en functioneert uitstekend in teamverband. Een stevige dosis doorzettingsvermogen, veel overtuigingskracht, resultaatgericht en een sterke motivatie om commercieel te scoren zijn onmisbaar.

Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste, daarnaast zorgt de beheersing van een derde taal voor toevoegde waarde.

Je werk- en denkniveau bevinden zich minimaal op MBO-niveau. Eerdere opgedane ervaring in de bloemenbranche biedt grote meerwaarde.

Wat bieden we jou?

  • Leuk, uitdagend en dynamisch werk bij een groeiende onderneming;
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
  • Een marktconform salaris;
  • Een collegiale werkomgeving.

Word jij hier enthousiast van? Stuur je motivatie en bijbehorend CV naar  sollicitaties@antonspaargaren.nl of neem contact op met M. Bijlsma +31 (0) 6 4162 6426