VACATURE ACCOUNT MANAGER – MIDDEN-OOSTEN EN VERRE-OOSTEN

Ben je gemotiveerd, heb je ervaring als verkoper in de bloemenbranche én hou je van een dynamische werkomgeving? Kom dan werken bij Anton Spaargaren!

Anton Spaargaren exporteert snijbloemen, planten en decoratief groen naar 50 verschillende landen wereldwijd. Doordat het bedrijf een constante groei doormaakt en een steeds groter afzetgebied krijgt, zijn wij op zoek naar een ervaren bloemenverkoper voor de gebieden: Midden-Oosten en Verre-Oosten.

 

Wij zijn opzoek naar een ervaren account manager (m/v), 40 uur 

 

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van snijbloemen. De hoofdtaak van jou is nieuwe klanten binden en de omzet bij bestaande klanten te vergroten. Kennis van de markt en gevoel voor nieuwe commerciële kansen zijn belangrijk. Je gaat zeer klantgericht te werk en je gaat actief opzoek naar nieuwe afzetmogelijkheden. Je opereert in een team van accountmanagers en bent in staat om met nieuwe ideeën en concepten ons marktaandeel verder uit te bouwen.

Je informeert de klanten telefonisch en via internet omtrent het actuele aanbod van snijbloemen. Klantbezoek behoort tot je takenpakket.

 

WIE BEN JIJ?

Je bent accuraat, ervaren in de bloemenbranche, flexibel ingesteld, enthousiast, hebt zeer goede productkennis en functioneert uitstekend in teamverband. Een stevige dosis doorzettingsvermogen, veel overtuigingskracht, resultaatgericht en een sterke motivatie om commercieel te scoren zijn onmisbaar.

Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste. Daarnaast zorgt de beheersing van een derde taal voor toegevoegde waarde.

Je werk- en denkniveau bevinden zich minimaal op MBO-niveau, aangevuld met een aantal jaren relevante werkervaring in de bloemenbranche.

WAT BIEDEN WE JOU?

  • Leuk, uitdagend en dynamisch werk bij een groeiende onderneming;
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
  • Een marktconform salaris;
  • Een collegiale werkomgeving.

 

Meer informatie over ons bedrijf vind je op: www.antonspaargaren.nl

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatiebrief en C.V. per e-mail aan: sollicitaties@antonspaargaren.nl

Voor verdere inhoudelijke informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Mark Bijlsma (Commercieel Directeur) via het telefoonnummer +31 (0) 6 4162 6426.

 

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Vanzelfsprekend worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.