Verse Snijbloemen


Over ons

De geur van verse bloemen, in talloze kleuren en soorten. U hoort het rumoer op de vloer; hier worden bloemen met de grootste zorg klaargemaakt voor vervoer naar plekken over de hele wereld. Welkom bij Anton Spaargaren!

anton_spaargaren_aalsmeer_gevel

Anton Spaargaren is een exporteur van verse snijbloemen  in het hart van de bloemenbranche te Aalsmeer en onderdeel van Royal Hilverda Group. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een belangrijke partner voor klanten van over de hele wereld. Onze gedegen vakkennis op zowel product- als marktniveau verzekert u van de beste koop.

 

Service met een hoofdletter S

Voldoen aan de wensen van onze klanten. Dat is wat wij bij Anton Spaargaren belangrijk vinden. Combineer dit met een hoog serviceniveau en u ontdekt: hier staat de klant centraal.

Dit kenmerkt zich door onze betrouwbare, flexibele instelling waarbij persoonlijk contact centraal staat. Zo kunnen wij onze klanten optimaal bedienen én ontzorgen. Ons credo is ‘afspraak is afspraak’. Iets waar u bij ons zeker van op aan kunt.

 

Investeren in innovatie

anton_spaargaren_bedrijfsinformatie_company_informationBent u op zoek naar iets bijzonders? Laat het ons dan weten. Onze ervaren medewerkers weten precies waar u zich mee zou kunnen onderscheiden! Anton Spaargaren is namelijk altijd op zoek naar de laatste noviteiten in de bloemenbranche.

Bij Anton Spaargaren wordt gewerkt met de meest moderne technologie en wij willen dat onze klanten hier ook gebruik van kunnen maken. Wij investeren in de nieuwste ICT oplossingen en de nieuwste technieken op het gebied van verpakken en vervoeren, zo blijven wij ons constant verbeteren. Fijn voor u als klant!

Bestellen kan bij ons op de manier die het beste bij U past, bijvoorbeeld telefonisch of heel eenvoudig via onze moderne webshop.

Wij laten u Anton Spaargaren graag ervaren!

Alvast een kijkje achter de schermen nemen? Bekijk hier onze bedrijfsvideo.